Aanmelden

Zing met ons mee

Ben jij op zoek naar een koor voor jonge mensen in Den Haag met uitdagende en aansprekende programma’s? Geschikt voor ervaren en minder ervaren zangers, met veel aandacht voor de inhoud van de muziek én een fijne groep mensen? Onder leiding van onze dirigent Raoul Boesten? Meld je dan aan bij YOIK!

Als je al eerder met YOIK hebt meegedaan hoef je geen auditie te doen. Natuurlijk heb je dan een streepje voor, maar het is geen garantie voor deelname aan het project. We willen nieuwe mensen ook een kans geven om mee te doen. Als je nog niet hebt meegedaan met YOIK word je uitgenodigd voor een kennismaking/auditie.

Wij repeteren op dinsdagavond, van 19.30 – 22.00, in Den Haag. Tijdens het project hebben we ook een of twee repetitiedagen.

Voor de auditie hoef je niks voor te bereiden. Wel is het fijn als je vooraf aangeeft welke ervaring je hebt in het zingen. Raoul neemt een korte stemtest af en luistert naar hoe je zingt, wat voor ervaring je al hebt en hoe je de aanwijzingen oppakt.

Aanmeldformulier YOIK VI
Hieronder kun je het aanmeldformulier invullen. Heb je problemen met onderstaand formulier, dan kun je het hier openen in een nieuw venster.