Aanmelden

Zing met ons mee

Ben jij op zoek naar een koor voor jonge mensen in Den Haag met uitdagende en aansprekende programma’s? Geschikt voor ervaren en minder ervaren zangers, met veel aandacht voor de inhoud van de muziek én een fijne groep mensen? Onder leiding van onze dirigent Raoul Boesten? Meld je dan aan bij YOIK!

Op dit moment zijn we ‘In between concerts’ en maken we plannen voor een nieuwe YOIK. Als je je aanmeldt kan het daarom even duren voor je wat van ons hoort. Maar no worries, we komen bij je terug!

Als je al eerder met YOIK hebt meegedaan hoef je geen auditie te doen. Natuurlijk heb je dan een streepje voor, maar het is geen garantie voor deelname aan het project. We willen nieuwe mensen ook een kans geven om mee te doen. Als je nog niet hebt meegedaan met YOIK word je uitgenodigd voor een kennismaking/auditie.

Repetitiedagen volgen nog.

Voor de auditie hoef je niks voor te bereiden. Wel is het fijn als je vooraf aangeeft welke ervaring je hebt in het zingen. Raoul neemt een korte stemtest af en luistert naar hoe je zingt, wat voor ervaring je al hebt en hoe je de aanwijzingen oppakt.

Aanmeldformulier
Hieronder kun je het aanmeldformulier invullen. Heb je problemen met onderstaand formulier, dan kun je het hier openen in een nieuw venster.