Helaas zijn de concerten van Yoik door de corona-maatregelen geannuleerd. We bieden echter wel een livestream aan aan diegenen die al een kaartje hadden.
Had jij een kaartje? Er zal dan contact met je worden opgenomen over hoe je de livestream kunt bekijken. Je kunt ook zelf contact opnemen met degenen via wie je het kaartje had gekocht of info@yoik.nl. Geniet ervan!

KOM LUISTEREN

YOIK 5

Sounds of origin

Wat zingen we in Yoik V?

De concerten

Kaartjes voor de concerten zijn in de voorverkoop voor €12,00 te verkrijgen bij de koorleden of online. Aan de deur kosten kaartjes €15.00.
Om de kaartjes online te kopen, klik u op de links onder de concertinfo.

Zaterdag 14 maart
20:15-21:15
geen pauze

Locatie
Ichthuskerk
Duinkerksestraat 11, Den Haag

Zondag 15 maart
15:00-16:00
geen pauze

Locatie
Noorderkerk
Schuytstraat 12, Den Haag

KOM LUISTEREN

Sounds

of origin

In YOIK V zingen we de leukste en mooiste stukken uit de vorige 4 YOIK programma’s! Een “best of” dus. Beleef via de muziek op ons programma de rijkdom van verschillende culturen uit o.a. IJsland, Noorwegen, Zweden en Estland, maar ook de Balkan, Australië en Engeland. Ervaar het woeste IJslandse landschap en de sferische melodieën van Scandinavische bodem. De rauwe klanken van de Balkan, het oergevoel van de Inuït of juist het magische droombewustzijn van de Aboriginal. En dat allemaal in één programma! 

“Zingen is de spiegel naar de ziel, de poort naar religie, het pad naar jezelf.”

Raoul Boesten

Blijf op de hoogte van onze optredens

    We zullen je persoonlijke data alleen gebruiken voor onze nieuwsbrief.