DE DIRIGENT

Raoul

Boesten

Raoul Boesten is dirigent van twee Haagse koren; Kamerkoor Kwintessens en Yoik. Ook verzorgt hij vanuit zijn bedrijf Kwintessens Produkties workshops en organiseert hij projecten voor zangers. Naast zijn werk als dirigent is Raoul jaren werkzaam geweest als leerkracht aan verschillende Vrije Scholen en sinds een aantal jaren werkzaam als docent muziek aan de Vrije School Pabo van Hogeschool Leiden. Raoul behaalde in 2010 zijn diploma ‘docent muziek’ aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Directielessen ontving hij van Jos Vermunt. Op dit moment volgt Raoul een master Kodály aan het Koninklijk Conservatorium.

www.kwintessensprodukties.nl

De zangers

Yoik is een kamerkoor voor jonge zangers (we richten ons op een leeftijd ongeveer tussen de 18 en 35) die graag op een goed niveau willen samenzingen en zo in korte tijd een programma met elkaar instuderen. Het is de bedoeling dat de zangers zelfstandig hun muziek studeren, zodat tijdens de repetities vooral muzikaal gewerkt kan worden. Zowel de beginnende koorzanger als de ervaren zanger wordt hierbij muzikaal uitgedaagd om te groeien.

“Het mooiste aan zingen is voor mij samen iets maken. Samen studeren, samen repeteren en samen het publiek verbazen.”

Roy de Letter, koorlid

AANMELDEN

Zing mee

met Yoik

In YOIK V zingen we de leukste en mooiste stukken uit de vorige 4 YOIK programma’s! Een feest van herkenning voor de echte YOIK zanger en een kans voor anderen om al die heerlijke muziek ook eens te zingen.

Schrijf je nu in

Concerten 14 en 15 maart 2020